Kørekort som 17 årig

Du kan nu få Kørekort som 17 årig i Danmark og derfor er der nogle ting du skal vide, hvis du overvejer at få kørekort. Her på siden kan du kort læse om hvad du skal forholde dig til, hvis du gerne vil have kørekort som 17 årig. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål og er interesseret i vores service. 

Lovligt at tage kørekort som 17 årig

Med den betingelse, at de derefter kører sammen med en erfaren bilist indtil de bliver 18 år

Det er nu blevet lovligt at tage kørekort som 17 årig, med den betingelse, at de derefter kører sammen med en erfaren bilist indtil de bliver 18 år. Det betyder, at du begynde at tage dit kørekort tre måneder inden du fylder 17 år. ( Du kan tidligst få udstedet dit kørekort når du er 17 år. )

Du kan sammen med din erfarne ledsager som minimum har haft et dansk kørekort i 10 år, blive en dygtig bilist ved at træne ofte. Du kommer til at gennemgå det samme forløb som de andre, som også tage kørekort. 

Hvor lang tid tager det at tage et kørekort?

For at få et kørekort, skal du gennemgå et forløb hos en godkendt kørelærer. Den lovpligtige undervisning indeholder 53 lektioner á 45 minutter. Fordelt på:

Typisk bruger man 3 måneder på forløbet. I travle perioder kan der forekomme ventetider på teori- og køreprøver hos Færdselstyrelsen.

Hvor og hvornår er der undervisning?

Vi har tre dage om ugen, hvor der bliver undervist i teori: Man skal deltage 1 gang om ugen i teori. Hos os kan du altid selv vælge hvilken af nedenstående ugedage der passer dig bedst.

Mandag: 18:00 – 20:30

Onsdag: 17:30 – 20:00

Torsdag: 17:30 – 20:00

Hvorfor du bør vælge Herlev Station Køreskole

Vi er kåret til den bedste køreskole i Herlev. Du kan læse hvad vores kunder synes om os på Trustpilot.dk. Herlev Station Køreskole er det oplagte valg for dig, der ønsker kørekort til bil med et godt fundament for læring og en personlig undervisning. Vores mål er at give dig de bedste redskaber til at komme hurtigt, og sikkert igennem forløbet.

Ring, skriv eller kom forbi køreskolen, så vil vi sammen sørge for at finde en ideelt løsning for dig.

Hvordan foregår betalingen?

Da kørekortet er en stor udskrivning for de fleste unge – og mange mangler kendskab til deres forbrugerrettigheder, påtager vi os gerne ansvaret for at sikre at dine rettigheder som forbruger tilgodeses. 

Ved køb af et kursus har du som udgangspunkt indgået en bindende aftale med os, men opstår der uventede forhold, kan du når som helst i forløbet blive frigjort fra din aftale. 

Selvfølgelig vil du skulle betale for den undervisning du allerede har modtaget, men vil få det resterende betalte beløb retur. betal som du forbruger.

Om du vil betale hele lovpakken på én gang forud for 2. teoriaften eller dele din betaling op i rater – er helt op til dig selv. Prisen er præcis den samme.

(Familie og vennerabat 300 kr,-)

  • RATE 1 Betales før 2. teorilektion – 6350 kr
  • RATE 2 Betales (1. gang du er ude at køre i skolebilen på offentlig vej) 6350.kr
    Nul administration eller gebyrer.
 

Ratebetalingen letter vores administration meget. Besparelsen gør det muligt for os at kunne hyre og fastholde de bedste instruktører samtidig med at din pris fastholdes. Derfor er det vigtigt for os, at du som elev, lever op til dine forpligtelser om rettidig betaling og dokumentation.

Hvor lang tid gælder lovpakken?

Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken.

Tilmeld gratis introaften

På vores introaften, får du en detaljeret gennemgang af, hvordan du erhverver dig et kørekort og hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem bedst muligt. Her vil der også være mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Introaften er helt gratis og uforpligtende.