Lynkursus Kørekort

Vil du være køreklar efter 3 uger? Så er vores lynkursus kørekort forløb, lige noget for dig. Det kræver at du har tid i kalenderen for både undervisning og kørsel.
Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil i gang med forløbet. 

16.999,-

Næste holdstart efter aftale

Din foretrukne køreskole for lynkursus kørekort

Hos Herlev Station Køreskole er vi specialister i at afholde engagerende og lærerige lynkursus timer for vores elever. Vi har flere års erfaring med at at få alle vores elever sikkert igennem lynkursus forløbet, så de kan få deres kørekort. Som elev vil du blive tildelt en personlig kørelærer som hjælper dig med at gennemføre forløbet inden for den afsatte tidsramme. For en hurtig og effektiv oplevelse, kræver vi at du har din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar inden start. 

Du kan evt. tage en snak med os omkring en afvikling af førstehjælp, hvis du søger hjælp til dette. (Du skal kun tage førstehjælps kursus, hvis det er dit første kørekort). Dit lynkursus kørekort forløb starter så snart dine papir er blevet afleveret og godkendt. Mange af vores elever er oftest færdige med teori og den praktiske prøve efter 4 til 6 uger. For at kunne opretholde dette, så kræver det at du overholde dine teori og køretimer, samt med at du er fleksibel i forhold til prøvesteder. 

kørekort
Herlev trafikskole - undervisning

Værd at vide inden du starter på dit lynkursus kørekort forløb

  • Det kræver af at du afsætter tid i din kalender til både teori og kørelektioner. Du skal regne med et intenst forløb på 3 uger.
  • Du skal have din lægeerklæring på plads, enten inden forløbet starter eller inden for de første 3 dage. Der må ikke være nogen anmærkninger.
  • Du skal have taget dit færdselsrelateret førstehjælpskursus inden du starter på forløbet eller senest 3 dage efter. Vi hjælper dig med at tilmelde til et førstehjælpskursus igennem vores køreskole eller ved et ekstern sted.
  • Teoriundervisningen foregår i dagtimerne. Kørsel på vejen vil også foregå i dagtimerne. Det betyder at du skal kunne tage fri fra arbejde eller skole.

Teori- og køreprøve

Så snart du har gennemført dit teoriforløb, kan du gå til teoriprøven. Vi booker den allerede efter de første dage i forløbet, så den står klar til dig.
Så snart du har bestået dine teoriprøve, booker vi en køreprøve samme dag. Det skal sikre at du kan komme hurtigere igennem processen, uden at du forringer dine køreevner.

Din teoriprøve foregår i et ekstern teorilokale, hvor du vil via en skærm besvare 25 teoretiske spørgsmål omkring trafik, skilte, regler mv. 
Køreprøven vil foregå med en sagkyndig, hvor du både skal kunne besvare de teoretiske spørgsmål om bilen samt køre på vejen uden problemer.  

Herlev trafikskole Undervisning

Hvornår kan jeg starte?

Du må starte med at tage kørekort tre måneder før, at du fylder 17 år.​ Dog skal du køre med en erfaren kører indtil du fylder 18 år. Det gælder også når du tager et turboforløb.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan ringe til os på 70 60 50 92, skrive til info@herlevtrafik.dk eller tilmelde dig en gratis introaften i tilmeldingsformularen på kontaktsiden.

Tilmeld gratis introaften

På vores introaften, får du en detaljeret gennemgang af, hvordan du erhverver dig et kørekort og hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem bedst muligt. Her vil der også være mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Introaften er helt gratis og uforpligtende.