Herlev trafikskole logo

Herlev Station Køreskole

Fremragende

★★★★★

Baseret pĂĽ 500+ anmeldelser

Generhvervelse

2.999,-

Generhvervelse

Du kan starte pü generhvervelse tre müneder før din frakendelse ophører.

Du kan begynde til generhvervelse tre müneder før din frakendelse ophører. Forløbet for din generhvervelse afhÌnger af, hvor god du er til at huske fÌrdselsreglerne og hvor godt du kører i forhold til gÌldende regler.

Det er ikke lovpligtigt at tage køreundervisning, men det kan vÌre en god idÊ at tage et par køretimer, og vi har det krav, at du minimum tager en kørelektion forud for den praktiske køreprøve.

De to typer frakendelser

Årsagen til, at du har mistet muligheden for at køre kan være af mange forskellige grunde, og det behøver ikke
nødvendigvis vÌre noget, du skal skamme dig over.

BETINGET FRAKENDELSE

Du kan füet en betinget frakendelse, hvor du venter pü en dato til at komme op til den kontrollerende køreprøve. Pü ansøgningen, vil der vÌre stemplet en dato, som du har füet fra politiet.

Fra denne dato har du 3 müneder til at fü berammet en prøve, hvis du overskrider denne tidsfrist, sü skal du aflevere dit kort til politiet. Her er det vigtigt, at vi für din ansøgning som du har füet modtaget af politiet i god tid, sü vi kan beramme din teori prøve.

Du skal medbringe dit lysrøde kort büde til teoriprøven og køreprøven, hvis du ikke bestür prøven sü beholder den sagkyndige dit kort.

UBETINGET FRAKENDELSE

Hvis du har füet ubetinget frakendelse, skal du op til en kontrollerende køreprøve. Den bestür af en teori prøve og en praktisk køreprøve.

Den praktiske prøve kan tidligst afholdes 1 müned før frakendelsestidens udløb.

Med en ubetinget frakendelse, skal man søge retten til at generhverve sit kort hos politiet, og udfylde en ansøgning som skal afleveres til Borgerservice. 

Denne ansøgning kan afhentes pü køreskolen eller hos Borgerservice. Der skal ogsü vedlÌgges et nyt foto (35x45mm).

Forløb og krav ved generhvervelse

1.

Tilmelding

NĂĽr du har tilmeldt dig til generhvervelse hos os, modtager du en faktura for generhvervelsespakken.
Nür fakturaen er betalt, für du adgang til vores online undervisningssystem, sü du kan gennemgü teoriundervisningen og øve teoriprøver.

2.

Bestilling af teoriprøve:

Her skal du tage pü Borgerservice med de relevante papirer, og booke en teoriprøve, nogle gange kan det lade sig gøre med det samme. Andre gange bliver din ansøgning videresendt til fÌrdselsstyrelsen.

3.

ANT-kursus:

Er frakendelsen af grundet alkohol eller narkotika, skal du gennemføre et ”Alkohol, narko og trafik kursus”. Dette kursus bestĂĽr af 4 lektioner pĂĽ hver 2 ½ time fordelt over 4 uger. Tilmelding til ANT-kurset kan ske online pĂĽ www.antk.dk.

4.

Udeblivelse og afbud:

Ved udeblivelse fra aftalte køretimer, eller afbud senere end 24 timer før de aftalte køretimer, faktureres prisen for den aftalte reservation.

Kørselsforbud for nye bilister

For de nye bilister pü vejene, gÌlder der en sÌrlig regel om kørselsforbud for dem. Hvis du som ny billist inden for de tre første ür, efter du har füet dit gennemført dit første forløb, overtrÌder fÌrdselsloven, vil et andet klip i kortet, resultere i kørselsforbud.

Hvis du für et kørselsforbud, skal du aflevere dit kort til politiet. Hermed kan du først fü det igen, efter du har deltaget i en sÌrlig køreundervisning og derefter har bestüet en kontrollerende køreprøve. Er kørselsforbuddet sket pü grund af spirituskørsel, skal du gennemgü et kursus i alkohol og trafik.

I de vÌrste tilfÌlde kan det have som en konsekvens, at für frataget førerretten for altid. Det kan ske, hvis du f.eks. har:

  • BegĂĽet grove kørselsfejl
  • VĂŚret skyld i alvorlig personskade
  • Tidligere fĂŚrdselslovsovertrĂŚdelser af en sĂĽdan en karakter, at en frakendelse af førerretten for bestandig skønnes pĂĽkrĂŚvet af hensyn til fĂŚrdselssikkerheden og retshĂĽndhĂŚvelse
Herlev trafikskole Undervisning

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan ringe til os pĂĽ 70 60 50 92, skrive til [email protected] eller tilmelde dig en gratis introaften i tilmeldingsformularen pĂĽ kontaktsiden.

Tilmeld dig til gratis introaften

Pü vores introaften, für du en detaljeret gennemgang af, hvad du skal vÌre opmÌrksom pü, for at komme igennem bedst muligt. 

Her vil der ogsü vÌre mulighed for at fü svar pü evt. spørgsmül. Introaften er helt gratis og uforpligtende.

    Call Now Button