Herlev trafikskole logo

Herlev Station Køreskole

Lovpakke på afdrag

Vores mål er at få dig igennem forløbet, så du kan komme ud og køre igen. Vi ved at der kan opstå uventet forhindringer, der gør du ikke har mulighed for at deltage i kurset. Derfor tilbyder vi “betal som du bruger”. Læs mere om hvad lovpakke på afdrag indebære. Kontakt os i dag og lad os hurtigt få dig i gang.   

Betal som du forbruger - Lovpakke på afdrag

Køb af lovpakke kan være en stor økonomisk udskrivning for de fleste. Derfor tilbyder vi muligheden for at betale lovpakken på afdrag.

At starte på en køreskole, kan være en stor økonomisk udskrivning for de fleste unge, og mange mangler kendskab til deres forbrugerrettigheder. Derfor påtager vi os gerne af ansvaret for at sikre at dine rettigheder som forbruger tilgodeses.

Ved køb af et kursus har du som udgangspunkt indgået en bindende aftale med os, men opstår der uventede forhold, kan du når som helst i forløbet blive frigjort fra din aftale. Det sikrer dig som kunde at du slipper for bekymring. 

Selvfølgelig vil du skulle betale for den undervisning du allerede har modtaget, men du vil få det resterende betalte beløb retur. 

Om du vil betale hele lovpakken på én gang eller dele din betaling op i flere rater, er helt op til dig selv og din økonomi.
Prisen vil være præcis den samme, uden renter og gebyr. 

(Familie- og vennerabat kr. 300 kr,- )

12 måneders rentefrit lån via Sparxpres

Mange af os drømmer og at få taget lovpakken til bil, så man kan køre når man vil og hvor man vil. Dog med stigende priser på lovpakker, så kan det være en stor økonomisk omkostning, at skulle kaste ud med.

Hos Herlev Station Køreskole ønsker vi at alle skal have muligheden, for at tage lovpakken til bil. Vi har derfor indgået et samarbejde med Sparxpres, hvor du hurtigt kan ansøge om et rentefrit lån over 12 måneder. 

Alt du skal gøre er at udfylde dine informationer på hjemmesiden, hvor du hurtigt vil få svar på om du kan foretage et lån. 

Nul administration = Nul gebyrer
Ratebetalingen letter vores administration meget. Besparelsen gør det muligt for os at kunne hyre og fastholde de bedste instruktører samtidig med at din pris holdes nede. 

Derfor er det også vigtigt for os, at du som elev lever op til dine forpligtelser om rettidig betaling og dokumentation.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan ringe til os på 70 60 50 92 , / skrive til [email protected] eller tilmelde dig en gratis introaften i tilmeldingsformularen.

Tilmeld dig til gratis introaften

På vores introaften, får du en detaljeret gennemgang af, hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem bedst muligt. 

Her vil der også være mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Introaften er helt gratis og uforpligtende.

    Call Now Button