Herlev trafikskole logo

Herlev Station Køreskole

Start på lovpakken som 17 årig

Du kan nu tage lovpakken som 17 årig i Danmark og derfor er der nogle ting du skal vide, hvis du overvejer at starte. 

Her på siden kan du kort læse om hvad du skal forholde dig til, hvis du gerne vil starte på køreskolen som 17 årig. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål og er interesseret i vores service. 

Lovpakke til 17 årig

Med den betingelse, at de derefter kører sammen med en erfaren bilist indtil de bliver 18 år.

Det er nu blevet lovligt at starte på køreskole som 17 årig, med den betingelse, at de derefter kører sammen med en erfaren bilist indtil de bliver 18 år. 

Det betyder, at du begynde at tage starte vores køreskole tre måneder inden du fylder 17 år. ( Du kan tidligst få udstedet dit kort når du er 17 år. )

Du kan sammen med din erfarne ledsager, som minimum har haft et gyldigt kort i 10 år, blive en dygtig bilist ved at træne ofte. Du kommer til at gennemgå det samme forløb som de andre, som også skal starte på forløbet. 

Hvor lang tid tager lovpakke til 17 årig?

For at gennemføre forløbet skal du gennemgå den lovpligtige undervisning, som indeholder 53 lektioner á 45 minutter. Fordelt på:

Typisk bruger man 3 måneder på forløbet. I travle perioder kan der forekomme ventetider på teori- og køreprøver hos Færdselstyrelsen.

Hvor og hvornår er der undervisning?

Vi har tre dage om ugen, hvor der bliver undervist i teori:
Man skal deltage 1 gang om ugen til teori. Hos os kan du altid selv vælge hvilken af nedenstående ugedage der passer dig bedst.

Mandag: 18:00 – 20:30

Onsdag: 17:30 – 20:00

Torsdag: 17:30 – 20:00

Vælg Herlev Station Køreskole

Vi er kåret til den bedste køreskole i Herlev. Du kan læse hvad vores kunder synes om os på Trustpilot.dk. Herlev Station Køreskole er det oplagte valg for dig, der ønsker at tage lovpakken til bil med et godt fundament for læring og en personlig undervisning. 

Vores mål er at give dig de bedste redskaber til at komme hurtigt, og sikkert igennem forløbet.

Ring, skriv eller kom forbi køreskolen, så vil vi sammen sørge for at finde en ideelt løsning for dig.

Hvordan foregår betalingen?

Da lovpakken er en stor udskrivning for de fleste unge – og mange mangler kendskab til deres forbrugerrettigheder, påtager vi os gerne ansvaret for at sikre at dine rettigheder som forbruger tilgodeses. 

Ved køb af et kursus har du som udgangspunkt indgået en bindende aftale med os, men opstår der uventede forhold, kan du når som helst i forløbet blive frigjort fra din aftale. 

Selvfølgelig vil du skulle betale for den undervisning du allerede har modtaget, men vil få det resterende betalte beløb retur. betal som du forbruger.

Om du vil betale hele lovpakken på én gang forud for 2. teoriaften eller dele din betaling op i rater – er helt op til dig selv. Prisen er præcis den samme.

(Familie og vennerabat 300 kr,-)

  • RATE 1 Betales før 2. teorilektion – 6350 kr.
  • RATE 2 Betales (1. gang du er ude at køre i skolebilen på offentlig vej) 6350.kr
    Nul administration eller gebyrer.
 

Ratebetalingen letter vores administration meget. Besparelsen gør det muligt for os at kunne hyre og fastholde de bedste instruktører samtidig med at din pris fastholdes. 

Derfor er det vigtigt for os, at du som elev, lever op til dine forpligtelser om rettidig betaling og dokumentation.

Hvor lang tid gælder lovpakken?
Lovpakken er gyldig i 1 år. Holdes der pause på mere end 3 mdr. i forløbet udløber lovpakken.

Tilmeld dig til gratis introaften

På vores introaften, får du en detaljeret gennemgang af, hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem bedst muligt. 

Her vil der også være mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Introaften er helt gratis og uforpligtende.

    Call Now Button